Συνεργάτες

Άννα Μακρίδου
Άννα Μακρίδου
Η Αννα Μακρίδου ξεκίνησε τις σπουδές της στην ξενοδοχειακή τέχνη (Σχολή τουριστικών επαγγελμάτων) και διετέλεσε προϊσταμένη ορόφων για δέκα και πλέον χρόνια. Η κλίση της στη μαγειρική ωστόσο τη στρέφει σε αυτή την τέχνη. Για 10 χρόνια εργάζεται ως  chef σε catering κι έπειτα συνεχίζει την επαγγελματική της πορεία σε ξενοδοχεία. Παράλληλα αποκτά πτυχίο μαγειρικής από τον ΟΤΕΚ, παρακολουθεί εξειδικευμένα σεμινάρια και πιστοποιείται από τον ΕΟΠΠΕΠ (οργανισμός του Υπουργείου Παιδείας) ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Είναι μέλος της Λέσχη Αρχιμαγείρων - Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος «Ξένιος Ζευς». Στο εργαστήρι μας διδάσκει από το 2006 και είναι υπεύθυνη των τμημάτων και της πρακτικής άσκησης των φοιτητών.
Ελένη Μπιλιάλη
Ελένη Μπιλιάλη
Η Ελένη Μπιλιάλη διδάσκει Λογιστική Κόστους ως απόφοιτη του Χρηματοοικονομικού τμήματος του Πανεπιστήμιου Πειραιά. Επίσης είναι υπεύθυνη για το πρόγραμμα σπουδών της σχολής και συνολικά  για την εκπαιδευτική διαδικασία, ως απόφοιτη Ψυχολογίας του Πανεπιστήμιου Κρήτης.
Χαράλαμπος Μυτιληνάκης
Χαράλαμπος Μυτιληνάκης
Ο Χαράλαμπος Μυτιληνάκης είναι απόφοιτος Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής του Ι.Ι.Ε.Κ. ΠΑΣΤΕΡ,  έχει εργαστεί  στο διαβητολογικό τμήμα του Γ.Ν. Καβάλας. Στην σχολή διδάσκει Τροφογνωσία και Εφαρμογές Διαιτητικής. 
Μανώλης Λούπας
Μανώλης Λούπας
Ο Μανώλης Λούπας διδάσκει μαγειρική τέχνη.Είναι απόφοιτος της σχολής μας.Από το 2010 εργάστηκε επαγγελματικά σε ξενοδοχεία της χώρας μας και τα τελευταία 2 χρόνια εργάζεται ως Sous Chef ξενοδοχείο Sani Beach Χαλκιδικής.